Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs4/45/kotajarv/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Uudistuva Auto- ja Traktorimuseo | Kotajärvi-säätiö

Uudistuva Auto- ja Traktorimuseo

Auto- ja Traktorimuseo on remontin jälkeen uudistunut ja uudistustyö jatkuu. Esillä on autojen, traktorien ja kevyempien ajoneuvojen lisäksi Seppo Kotajärven keräämiä soittimia, täytettyjä eläimiä, tauluja ja muuta pienirtainta. Valmistaudumme nyt kesän näyttelykauteen järjestämällä näyttelyesineistöä ja suunnittelemalla tapahtumia.

Remontissa rakennettiin tilavampi sisääntulohalli ja kaksi esineistöhuonetta, joista toiseen on sijoitettu Seppo Kotajärven elämästä kertovaa esineistöä ja toinen palvelee kokoustilana.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *