Lähde museomatkalle Vaasaan!

Kotajärven Auto- ja Traktorimuseo järjestää lauantaina 28.9.2019 matkan Vaasan Auto- ja Moottorimuseoon. Matkalla poikkeamme myös Vapon Turvemuseoon Kihniölle. Kotajärven Auto- ja Traktorimuseon tarjoamalle matkalle ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.

. Matkalle lähdetään Kotajärven Auto- ja Traktorimuseon pihasta klo 8.00. Kihniöön saavutaan noin klo 9.30 ja Vaasaan noin klo 13. Takaisin Sastamalassa ollaan noin klo 18. Matkan aikana pidetään ruoka- ja kahvitauot, joilla nautitaan Itikka Osuuskunnan tarjoama lounas sekä Kobelco Centerin tarjoamat pullakahvit.

Matkan hinta on 20 euroa, joka tulee maksaa viimeistään keskiviikkona 18.9.2019 Seppo J. Kotajärvi -Säätiön tilille FI09 5660 0620 1036 63. Viitekenttään kirjoitettu maksajan nimi toimii samalla ilmoittautumisena matkalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *