Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs4/45/kotajarv/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Kotajärven Auto- ja Traktorimuseo

Kotajärven Auto- ja Traktorimuseo

 

Seppo Kotajärvi aloitti vanhojen maatalouskoneiden keräämisen 1980-luvulla. Pääkohteena olivat traktorit, joista vanhimmat ovat 1900-luvun alkuvuosikymmeniltä. Myöhemmin keräystoiminta ulottui myös maaseudulla käytettyihin henkilöautoihin ja kaksipyöräisiin kulkuneuvoihin. Seppo Kotajärven kuoltua museon toimintaa jatkaa Seppo J. Kotajärvi –säätiö.

Museo on muuttanut vastikään Sastamalan keskustassa sijaiseviin uusiin tiloihin entisessä autoliikkeen näyttelyhallissa. Täysin uusitussa näyttelyssä on esillä henkilöautoja, traktoreita, moottoripyöriä, polkupyöriä, pienoismalleja sekä muuta ajoneuvoihin ja maaseudun koneellistumiseen liittyvää esineistöä. Runsaasti kuvitettu näyttely sisältää opasteet. Museolla järjestetään kesäisin myös tapahtumia, joihin museoajoneuvojen kuljettajilla on vapaa pääsy.

Pääsymaksu 6 euroa, opastusmaksu 15 euroa. Ryhmäalennus yli 30 hengen ryhmille erikseen sovittaessa.